English E-Posta Öğrenci Bilgi Sistemi EBYS
İnşaat Mühendisliği Bölümü
>>Hakkımızda

Bölümümüzdeki eğitim, öğrencilerimizi alanında lider inşaat mühendisleri olmaya hazırlamaktadır. Bölümümüz teorik ve pratik eğitimi bir arada vermektedir.  Bölümümüzün ana hedefi dünyayı anlamak için keşfetmek ve geliştirmek, değişen çevre koşulları karşısında yaratıcı ve sürdürülebilir tasarımlar üretmektir.

Üniversitemiz 2010 yılında Türkiye’nin 6. teknik üniversitesi olarak kurulmuştur. Geçen süre içerisinde nitelikli akademik personel istihdamı ve teknik alt yapı oluşturma çalışmaları yürütülerek 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında inşaat mühendisliği lisans programı eğitimine başlanmıştır.

Bölüm Başkanının Mesajı

Tarih bize inşaat mühendisliğinin askeri alan dışında direkt halkın refahını artırmaya yönelik kurulduğunu ve geliştiğini öğretmektir.Devam

Öğretim üyelerinin ders sayfalarına buradan ulaşabilirsiniz... Devam

Tanıtım